Badkamers & Toiletten

Tijd voor een nieuwe badkamer of toilet renovatie? KIZIL Exclusive is gespecialiseerd in het renoveren van diverse soorten en maten badkamers/toiletten. Wij werken met een breed vakbekwaam team en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialiteiten.

Bij KIZIL Exclusive in Den haag kunt u alles vinden voor uw badkamer en toilet. Douchewanden tot regendouches en van handdoekradiatoren tot kranen. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw wensen. Vanzelfsprekend kunnen onze vakmensen alle werkzaamheden perfect voor u uitvoeren.

MEDEWERKER SPREKEN?

CONTACT

SOCIAL MEDIA

AANNEMERSBEDRIJF

Wij zijn een gespecialiseerde aannemersbedrijf in Den Haag met ruim 32 jaar vak ervaring. We werken met een breed vakbekwaam team en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialiteiten. Ook zorgen wij ervoor dat ieder klus naar uw volle tevredenheid wordt uitgevoerd. Neem contact met ons op

BADKAMER/TOILET RENOVATIE?

Tijd voor een nieuwe badkamer of toilet? KIZIL Exclusive is gespecialiseerd in het renoveren van diverse soorten en maten badkamers. Bij KIZIL Exclusive in Den haag kunt u alles vinden voor uw badkamer en toilet. Denk hierbij aan kwalitatieve douchewanden tot regendouches en van handdoekradiatoren tot kranen en veel meer.

TEGELS, SANITAIR EN MARMER

Bent u opzoek naar een sanitair, marmer en tegelleverancier in Den Haag? KIZIL Exclusive staat bekend voor het leveren van de mooiste en kwalitatief hoogwaardige vloertegels, wandtegels, badkamertegels, marmer mozaïek en steen strips en sanitair. Onze producten komen ook nog eens uit eigen voorraad.