Het Bedrijf

In het hart van Den Haag, begon ons verhaal in 2009 als een bescheiden familiebedrijf met een grote droom. We zijn uitgegroeid tot een gevestigde naam met twee bloeiende vestigingen in de stad. Als familiebedrijf hebben we altijd onze passie gevolgd om hoogwaardige producten en diensten te leveren die betaalbaar zijn voor iedereen.

Onze toewijding aan kwaliteit is de kern van wie we zijn. We begrepen al vroeg dat om de beste producten te kunnen aanbieden, we rechtstreeks vanuit de bron moesten importeren en onze eigen voorraad moesten beheren. Dit stelt ons in staat om altijd kwaliteit te waarborgen, omdat we de volledige controle hebben over wat we aanbieden. Of het nu gaat om tegels, sanitair of marmer, u kunt er zeker van zijn dat we alleen de beste materialen leveren.

Wat ons onderscheidt, is dat we niet alleen een tegel- en sanitairleverancier zijn. Met meer dan 32 jaar ervaring in de branche zijn we ook een gespecialiseerd aannemersbedrijf. Onze diensten omvatten een breed scala aan vakgebieden, van tegelzetten, stuc- en schilderwerk, vloerverwarming, uitbouw en dakopbouw tot timmerwerk en decoratiewerkzaamheden, loodgieterswerk en totale renovaties.

Of u nu op zoek bent naar een cinewall om uw woonkamer te transformeren, een complete tuinrenovatie om uw buitenruimte nieuw leven in te blazen, of een badkamer- en toiletrenovatie om uw huis te moderniseren, wij hebben de vaardigheden en ervaring om uw visie werkelijkheid te maken. Wij behandelen elk project met de hoogste normen voor vakmanschap en streven naar perfectie in elk detail.

Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan integriteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. We zijn er trots op dat we onze klanten kunnen ondersteunen bij hun renovatie- en bouwbehoeften, of het nu gaat om het kiezen van de perfecte tegels en sanitair of het realiseren van complexe renovatieprojecten.

Bedankt dat u deel uitmaakt van onze reis. We kijken ernaar uit om u te blijven bedienen en samen met u te werken aan al uw renovatie- en bouwprojecten. Samen bouwen we aan een betere toekomst voor uw huis.