Blog KIZIL

ONDERHOUD TEGELS

Om zo lang mogelijk van uw tegels te kunnen genieten is het van belang om uw tegels te onderhouden met de juiste onderhoudsproducten. KIZIL Exclusive heeft ruim assortiment aan onderhoudsproducten zodat uw tegels altijd goed beschermend, makkelijk te onderhouden en goed te reinigen zijn.

Lees verder

TEGEL TIPS

Tegels uit dezelfde serie zijn door de fabrikant zo ontworpen dat u ze met elkaar kunt combineren. Wand- en vloertegels verschillen wat betreft sterkte, dikte en hardheid. Wandtegels kunt u daarom niet op de vloer plaatsen, andersom kan dat wel. 

Lees verder

MARMER KOPEN IN DEN HAAG?

KIZIL Exclusive in Den Haag levert een breed assortiment aan marmer mozaïek en marmer steen strips voor zowel het in -& exterieur. Wij produceren stijlvolle natuursteenproducten uit hoogwaardige marmer. Onze producten komen ook nog eens uit eigen voorraad. 

Lees verder

SANITAIR KOPEN IN DEN HAAG?

Tijd voor een nieuwe badkamer of toilet? KIZIL Exclusive is gespecialiseerd in het renoveren van diverse soorten en maten badkamers. Bij KIZIL Exclusive in Den haag kunt u alles vinden voor uw badkamer en toilet.

Lees verder

Het bedrijf KIZIL

KIZIL Exclusive is een familiebedrijf opgericht in 2009 en is gevestigd met 2 filialen in Den Haag. Wij staan bekend voor het leveren van…

LEES VERDER

Medewerker spreken?

Heeft u een vraag voor ons en wilt u contact met een medewerker? Wij helpen u graag telefonisch, via mail of bezoek één van onze showrooms.

CONTACT

Volg ons op social media

Wij zijn ook zeer actief op social media. Wij proberen regelmatig projecten te posten op Instagram en Facebook. Hou ons social media kanalen in de gaten!

AANNEMERSBEDRIJF

Wij zijn een gespecialiseerde aannemersbedrijf in Den Haag met ruim 32 jaar vak ervaring. We werken met een breed vakbekwaam team en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialiteiten. Ook zorgen wij ervoor dat ieder klus naar uw volle tevredenheid wordt uitgevoerd. Neem contact met ons op

BADKAMER/TOILET RENOVATIE?

Tijd voor een nieuwe badkamer of toilet? KIZIL Exclusive is gespecialiseerd in het renoveren van diverse soorten en maten badkamers. Bij KIZIL Exclusive in Den haag kunt u alles vinden voor uw badkamer en toilet. Denk hierbij aan kwalitatieve douchewanden tot regendouches en van handdoekradiatoren tot kranen en veel meer.

TEGELS, SANITAIR EN MARMER

Bent u opzoek naar een sanitair, marmer en tegelleverancier in Den Haag? KIZIL Exclusive staat bekend voor het leveren van de mooiste en kwalitatief hoogwaardige vloertegels, wandtegels, badkamertegels, marmer mozaïek en steen strips en sanitair. Onze producten komen ook nog eens uit eigen voorraad.